Jongeren consult

Vraag en antwoord, zonder lange gesprekken

Op jonge leeftijd kom je al in aanraking met een geordende samenleving. Op je 4e jaar ga je voor het eerst naar school. Op je 12e jaar wordt richting gegeven aan je verdere scholing en je latere beroep. Vanaf je 15e jaar wordt je je steeds bewuster van je persoonlijke interessen en ontwikkeling.

Je komt in je eigen tempo in aanraking met de belangrijkste onderwerpen van je leven tussen je 15e en 25ste levensjaar. Als je wensen en ideeën passen binnen de bekende structuur van opleiding , relatie en werk zul je relatief eenvoudig je weg in de samenleving vinden.

Als je wensen, ideeën of omstandigheden 'anders' zijn, kun je bij de mensen op je heen op weerstand en onbegrip stuiten. Je bevind je in een lastige situatie met een risico op een negatieve spiraal. Terwijl je met deze omstandigheden geen ervaring hebt, ben jij wel de aangewezen persoon om in deze situatie een oplossing te zoeken, een antwoord te vinden. Hierbij kan ik je helpen.

Ik kan je helpen bij het vinden van aansluiting bij de mensen en de wereld om je heen. Ik doe dat met behulp van Akasha Reading.

Een voordeel van deze aanpak is dat we zonder lange gesprekken, direct inzoomen op jouw vragen en jouw uitdagingen.

Karin, een inmiddels volwassen vrouw, die al jaren zo nu en dan bij mij komt, vertelde: 'Je hebt mij waardevolle adviezen gegeven op basis van je fijngevoelige waarnemingen, waardoor ik het juiste pad ben ingeslagen. Ik zie je als een wijze leraar en aanmoediger, en daar ben ik je heel dankbaar voor.'

Ik beantwoord jouw vragen over jezelf, opleiding, relaties, beroep, spiritualiteit en andere belangrijke onderwerpen uit jouw leven. Ik help je met zichtbaar maken van de stappen die je kunt zetten op jouw pad naar jouw potentieel, succes en vervulling.Voor een afspraak bel je me op 06-11225162 of mail je me op info@luzana.nl