Familieopstellingen Alkmaar en omgeving

zie, hoor en voel waar je vraag werkelijk over gaat

Als je ...
inzicht wilt hebben in een belangrijk onderwerp in je leven door het in korte tijd en stap voor stap zichtbaar te zien worden, te horen en ervaren waar het nou werkelijk over gaat en daarmee te weten te wilt komen wat je in jouw situatie kunt doen en laten, is een opstelling voor jou de moeite waard.

Je familie ...
heeft soms meer invloed op je leven dan je je kunt voorstellen. Verzwegen gebeurtenissen, familiegeheimen, een genegeerd familielid (het 'zwarte schaap'), onzichtbare patronen en daaruit voortkomende overtuigingen en ervaringen kunnen je leven hinderen zonder dat je je van de oorzaak bewust bent.
Met behulp van een opstelling wordt het onderwerp in een neutrale en prettige sfeer letterlijk in een ruimte zichtbaar gemaakt. Zichtbaarheid leidt tot inzicht. Inzicht geeft handvatten voor verandering.

Opstellen ...
doe je bij praktijk Luzana meestal individueel. Binnen de praktijk is een even effectieve als uitzonderlijke methodiek voor individuele opstellingen ontwikkeld. Het waarnemingsvermogen van Sybille levert daarbij een belangrijke bijdrage.

Je kunt ook een eigen groep samenstellen met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega's.

Vele vragen en onderwerpen ...
kunnen worden opgesteld, zoals belangrijke levensthema's relatie, werk, beroepskeuze, verlies en gezondheid. Ook het opstellen van een team of organisatie kan binnen circa 1,5 uur waardevolle informatie opleveren en verrassende nieuwe mogelijkheden zichtbaar maken.

De waarde ...
van een opstelling wordt onder meer gevormd doordat binnen anderhalf uur in een prettige omgeving een belangrijk of spannend onderwerp uit je leven zichtbaar, hoorbaar en voelbaar wordt gemaakt. Jouw opstelling kan op deze wijze de opening zijn om inzicht in een terugkerend thema uit je leven te krijgen en jezelf verder te ontwikkelen.

Werkwijze ...
De kans om een bekende tegen te komen kan een drempel zijn om in je eigen omgeving op te stellen. Je kunt bij Praktijk Luzana je vraag of onderwerp daarom individueel opstellen. Met haar uitstekend ontwikkelde waarnemingsvermogen neemt Sybille in jouw opstelling de verschillende posities direct opeenvolgend in en geeft haar waarnemingen door. Zo krijgt je individuele opstelling een effectiviteit en impact die vergelijkbaar is met die van een groepsopstelling. Je opstelling wordt begeleid door een ervaren opsteller. Zo haal je maximaal voordeel uit de inbreng van Sybille.

Tarief
Een individuele opstelling duurt circa 1,5 uur. Het tarief is € 150,00.
Voor een opstelling met meerdere personen komen we vooraf een tarief overeen.

Aanmelden
Voor een opstelling kom je naar de praktijkruimte in Alkmaar.Voor informatie of een afspraak bel je Sybille Wetzel op 06-11225162