Levensvragen

concrete antwoorden en handreikingen
Ben jij je bewust van de rode draad in je levensloop? Als het gaat om aangename onderwerpen zijn deze vast wel voor je herkenbaar. Het komt echter meer dan eens voor dat achter 'een kleinigheid' een grote uitdaging verborgen gaat.

Een voorbeeld: de man die mij vroeg of hij nog een keer met zijn vrouw op vakantie kon gaan, stond eigenlijk voor de immense taak om zijn gezinsleven en werkindeling voor te bereiden op de snel verslechterende gezondheid van zijn vrouw.

Met een Akasha Reading wordt gelezen en benoemd wat op dat moment voor jou van belang is en worden zowel je kleine als grote vragen zichtbaar gemaakt en beantwoord.

Hoe ga jij om met jouw uitdagingen en kansen? Ga jij er zo snel mogelijk mee aan de slag, wacht je af, stop je ze weg? Wat je er ook mee doet, ze blijven zich aandienen totdat ze de gevraagde aandacht krijgen.

Een Akasha Reading geeft je concrete antwoorden en handreikingen die je direct kunt toepassen en je leven verrijken en vereenvoudigen.Voor een afspraak bel je 06-11225162 of mail je info@luzana.nl