SybilleLuzana

Sybille Wetzel


Ik ben opgegroeid in Las Palmas de Gran Canaria, in het kleine roze huisje direct gelegen aan het Las Canteras strand. Omgeven door de natuur, de Atlantische Oceaan in zijn onvoorspelbare facetten, de bergen en de uitzonderlijke vegetatie op het eiland, de zandstormen die van de Sahara naar het eiland overwaaiden en de lava, voedende en verwoestende lava, werd mijn waarnemingsvermogen gestimuleerd en verfijnd.

Al heel jong nam ik veel dingen waar en ik sprak uit wat ik zag, hoorde of voelde. Ik wist als 9-jarig meisje bijvoorbeeld wat mensen nodig hadden, wanneer het ging stormen of wanneer er gevaarlijke omstandigheden op komst waren. Ik ging er vanuit dat iedereen alles op deze manier waarnam. Later besefte ik dat eerder het tegendeel waar was.

In oktober 2007 heb ik deelgenomen aan een Vision Quest (op zoek naar een visioen) in de bergen van Kreta. Een Vision Quest is een oeroud overgangsritueel. Tijdens een Vision Quest brengt men een aantal dagen en nachten alleen, vastend en zonder afleiding door in de natuur om een antwoord op een persoonlijke vraag of probleem te vinden, om een levensperiode af te sluiten of te beginnen.

Mijn vraag was, wat ik op aarde kom doen. De natuur om me heen gaf me antwoord. Het is mijn roeping om mijn waarnemingsvermogen in te zetten in dienst van het leven van anderen en mijzelf.

Terug in Nederland werd mij enkele weken later in een droom de naam Luzana gegeven. Luz is het Spaanse woord voor licht. Ik ben dankbaar dat het overgangsritueel werd afgerond zoals het bij de Indianen gebruikelijk is: de zoeker krijgt een nieuwe naam.

Tijdens mijn leven kwam ik al vroeg in aanraking met leven en dood in mijn direct omgeving. De zelfdoding van mijn broer was een ingrijpende, levensveranderende gebeurtenis. Deze heeft mij richting gegeven in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden in het begeleiden van mensen die in aanraking komen met de eindigheid van het leven.

Samen met mijn man heb ik Terramor Uitvaartzorg opgericht. In 2017 is de door ons ontwikkelde dementievriendelijke uitvaartzorg bekroond door Alzheimer Nederland.

Mensen met levensvragen over dementie, ernstige ziekten en overlijden vinden al jaren de weg naar mijn praktijk.

Mijn waarnemingsvermogen heeft zich in de loop van de tijd steeds verder ontwikkeld. Het heeft mij geleid naar de Akasha Reading die ik tegenwoordig geef. Tijdens de Akasha Reading krijg ik toegang tot informatie over jouw persoon, situatie en potentieel die op dat moment van belang is en aan je doorgegeven mag worden.

Akasha verwijst naar een universeel veld waarin alle leven, het universum en het universele bewustzijn zetelt. Het is een begrip uit het Sanskriet. In de wetenschap is dit veld onder andere bekend als het kwantumvacuüm.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer wetenschappelijke verklaringen en bewijzen getoond voor het bestaan, de functie en toegankelijkheid van Akasha. Het maakt het voor sommige mensen makkelijker om de uit de Akasha Reading verkregen informatie, die zo concreet en direct toepasbaar in het dagelijks leven is, aan te nemen.

Mijn waarnemingen geef ik je in concrete bewoordingen door. Mijn beheersing van de Duitse, Spaanse, Engelse en Nederlandse taal heeft mij met mensen uit vele windrichtingen en culturen in contact gebracht. Deze ervaring vormt een waardevolle bron waarmee ik de reading duidelijk en herkenbaar onder woorden breng. Mijn opleiding en praktische vaardigheden bieden mij een stevige basis om je met raad en daad terzijde te staan.Voor een afspraak bel 06-11225162 of maill naar info@luzana.nl